pages/hu/portfolio.php ALLIANCE JURA-HONGRIE Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. ALLIANCE JURA-HONGRIE - Kockázati tőkealap-kezelő Zrt.
english
Hírek Kapcsolat Közzétételek

MEDinnovest Zrt.

A 2014-ben létrejött MEDinnovest Zrt. integrátorként fogja össze a betegellátást, a gyermekgyógyászati kutatás-fejlesztést és a szakterületén igényként jelentkező orvosieszköz-fejlesztéseket. Ennek megfelelően a cégcsoport tevékenységének egyik ágát a magánklinikai- és járóbeteg-ellátás, azaz az egészségügy hagyományos szolgáltatásai képezik, a másikat a magas hozzáadott értékű, nemzetközi piaci kapcsolatokon alapuló gyógyszervizsgálati (klinikai farmakológiai) tevékenység, a harmadik, feljövőben lévő terület pedig az előző két tevékenységhez szervesen kapcsolódó orvosieszköz-fejlesztés. Az orvos-szakmai tulajdonosi kör többségi tulajdonába tartozó cégcsoport egyik oszlopos tagja az 50 éves múlttal rendelkező Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, amely 2007 óta vegyes (magán és állami) finanszírozásban látja el a hozzá forduló gyermekeket, és emellett jelentős piaci tapasztalatokkal rendelkezik a klinikai farmakológiai szolgáltatások területén.
Az AJH Növekedési Tőkealap befektetésének fő célja a gyermekgyógyászati klinikai vizsgálatokra szakosodott Auxiliis nemzetközi terjeszkedésének felgyorsítása, hollandiai és Egyesült Államokbeli irodák nyitásával.

Med Innovest

 

Pannon Tyre Recycling Zrt.

A 2014-ben alakult Pannon Tyre Recycling Zrt. gumihulladék pirolízisen alapuló, hatékony, ipari méretekben történő feldolgozásával foglalkozik. A társaság által alkalmazott, magyar feltalálók közel egy évtizedes munkáján alapuló, nemzetközi szabadalommal védett technológia környezetbarát módon képes a gumihulladék hatékony újrafeldolgozására úgy, hogy az energetika és az ipar számára hasznos alapanyagok keletkeznek. Az AJH Növekedési Kockázati Tőkealap befektetésének célja a Balatonfűzfőn jelenleg is működő pilotüzem kapacitásának 5.000 tonnára emelése, amelynek köszönhetően a hulladékfeldolgozás gazdaságosan végezhető.

Pannon Tyre Recycling Zrt.

 

WorkForms Kft.

A WorkForms Kft. informatikai fejlesztések megvalósítására jött létre 2012-ben. Az AJH Növekedési Kockázati Tőkealap befektetésével a társaság az OCT (Offsite Call Technology) elnevezésű projekt keretében a futballban a leshelyzeteket valós időben, megbízhatóan előrejelezni képes technológiát fejleszt ki, elősegítve ezzel a játékvezetőket a helyes döntés meghozatalában. A Társaság kizárólagos fejlesztési és értékesítési partnere, a ChyronHego nevű amerikai-svéd nagyvállalat, mely több vezető futball liga számára biztosít valós idejű adatokat és azok megjelenítésére szolgáló széleskörű grafikai megoldásokat.

Med Innovest

 

Ariza Kft.

Az Ariza Kft. 2015-ben jött létre a humán- és állatgyógyászat területén egyaránt alkalmazható szabadalmi oltalom alatt álló eljárással előállított fermentált búzacsíra származékok fejlesztése és értékesítése céljából. A Társaság kizárólagos gyártópartnere a Biropharma Kft., amely stratégiaváltás következtében a jövőben kizárólag a gyógyhatású készítmények gyártására fókuszál és az általa gyártott termékportfólióra kizárólagos hasznosítási és értékesítési jogot biztosít az Ariza Kft. részére. E portfolió jelenleg két termékcsaládot ölelt fel: a humán felhasználási területre kifejlesztett Avemar és az állati felhasználásra szánt Immunovet, melyek vonatkozásában a társaság céljai közt szerepel a jelenlegi piaci pozíciók optimalizálása és fejlesztése, mely mellett nagy hangsúlyt kíván fektetni a nemzetközi piacbővítésre. Emellett a Társaság egy új fejlesztésű szerrel be kíván lépni a gyulladásos bélbetegségek kezelésének a piacára is. Az AJH Növekedési Kockázati Tőkealap befektetésének célja a kizárólagos értékesítési jogok megvásárlása és az üzletfejlesztés finanszírozása.

 

 

Elektromos Parkolási Rendszerintegrátor Kft.

A vállalkozás célja innovatív, több funkciós köztéri elektronikai eszközök kifejlesztése és gyártása. Rövidtávon a cég kulcsemberei által kiérlelt mult-e-parking koncepció alapján egy multifunkciós kültéri parkoló berendezés kifejlesztése a cél, amely a tervek szerint már rövidtávon piac- és gyártáséretté válik. Ezzel párhuzamosan több köztéri integrált elektronikai termékcsoport fejlesztésének előkészítése is megkezdődik, pl. jegykiadók, mobil és fix telepítésű elektromos töltő termékek utcára, zárt parkolókba, otthoni használatra, vagy hajókikötőkbe. Mindegyik termékcsoport esetén cél az innovatív megközelítés, az elérhető funkciók széleskörűsége tekintetében teljesen újszerű megközelítésű termékek kialakítása a világpiacon elérhető legújabb technikai megoldások adaptálása és integrálása.

 

 

Észak-Alföldi Üzemanyagtároló Kft.

Az Észak-Alföldi Üzemanyagtároló Kft. 2015-ben jött létre üzemanyag-tárolási és –nagykereskedelmi tevékenységgel. A társaság célja a Hajdú-Bihar megyében, közigazgatásilag Hajdúböszörményhez tartozó Bodaszőlőn található, összesen 8 hektár területű üzemanyag tároló megvásárlása, korszerűsítése és üzemeltetése. A tároló 28,06 millió liter tároló kapacitással, 2 db, összesen 600 méter hosszú saját iparvágánnyal, 5 db vasúti lefejtővel, 2 db közúti töltővel, és az ehhez kapcsolódó üzemanyag ki- és betároló eszközökkel, valamint a szükséges biztonsági berendezésekkel rendelkezik. A társaság a tároló üzemeltetését három tevékenységi kör mentén kívánja megvalósítani. Egyrészt a nemzetközi olajvállalatok részére bértárolási szolgáltatást kíván nyújtani, másrészt közép távú cél az üzemanyag nagykereskedelem a telephely 100 km-es körzetében, harmadrészt a szabad tároló kapacitást stratégiai bértárolással tervezi hasznosítani.