pages/hu/csapat.php ALLIANCE JURA-HONGRIE Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. ALLIANCE JURA-HONGRIE - Kockázati tőkealap-kezelő Zrt.
english
Hírek Kapcsolat Közzétételek
Dr. Kecskés Egon Zsolt Dr. Kecskés Egon Zsolt – vezérigazgató
Egon 1996-óta tevékenykedik pénzügyi vezetőként az üzleti szférában. A Cambridge Business College Magyar Tagozatán szerzett BBA fokozatú közgazdász végzettséget és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi-és Államtudományi Kara által kiadott jogi diplomával rendelkezik. 1996-tól a HBI-AIMS Kft pénzügyi igazgatója, amely munkakörben a társaság informatikai projektjeinek pénzügyi tervezését, források bevonását és a projektek lebonyolítását végezte. 1997-1999 között a Medicine Exchange Kft. ügyvezetőjeként a társaság által kifejlesztésre került komplex gyógyszertári adminisztrációs és pénzügyi rendszer kialakításának vezetője, a rendszer pénzügyi/számvitel moduljának egyik tervezője. A céget sikeresen értékesítették a Novodata Zrt-nek. 1999-2001 között az Újpest Football Club Kft. ügyvezetője. 2001-től 2005-ig több kisebb vállalkozás vezetésével foglalkozott, 2005-ben részt vett az ÁNTSZ Laboratórium Kft. privatizációjában, az ehhez kapcsolódó befektetési projekt kidolgozásában. A sikeres akvizíciót követő pénzügyi, strukturális reorganizáció vezetőjeként rész vett a veszteséges működésű vállalat sikeres átalakításában egy 250 főt foglalkoztató, stabil működésű évi 2 milliárd forint árbevétellel rendelkező, biztos alapokon álló egészségügyi szolgáltatóvá. 2009-ben részt vett a társaság szakmai tőkebefektető részére történő értékesítési folyamatában. 2010-től ingatlanfejlesztési projektek befektetői oldalon történő menedzselését végzi.
Dr. Makra Zsolt Dr. Makra Zsolt – befektetési igazgató
Zsolt a Szegedi Tudományegyetemen szerzett közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelõi oklevelet, gazdálkodástudományi phd fokozatát pedig a Pécsi Tudományegyetemen kapta informális kockázati tõke témakörben. Karrierjét pénzügyi területen kezdte, majd a VÁTI-nál regionális fejlesztési programok koordinátoraként tevékenykedett. 2005-től kockázatitõke-befektetési tapasztalatot szerzett a Kisvállalkozás-fejlesztõ Pénzügyi Zrt-nél portfoliókezelési munkatársként. Ezt követően üzletfejlesztési menedzserként dolgozott az INNOSTART-nál, ahol létrehozta és vezette az Elsõ Magyar Üzleti Angyal Hálózatot, amely tanácsadóként segítette a korai fázisú vállalkozások tõkebevonását. 2010-től a Docler Holdingnál dolgozott befektetési vezetőként, majd ügyvezetõként, ahol a feladata a cégcsoport kockázatitõke-befektetéseinek és akvizíciós tevékenységének irányítása volt. 2013-tól az Ayudate Investment Group akvizíciós feladataiért felel. Zsolt a kockázati tőke témájának ismert szakértője, a Kockázati tőke világa című könyv szerkesztője, mintegy 30 tanulmány szerzője, korábban a szakmai munka mellett a Szegedi Tudományegyetem oktatója és az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola kutatási főmunkatársa is volt. Zsolt az elmúlt 8 évben mintegy 30 megvalósult kockázatitőke-befektetési és felvásárlási tranzakcióban vett részt, túlnyomórészt befektetői, kisebb részt tanácsadói oldalon.
Kun Ildikó Kun Ildikó – adminisztrációs vezető
Ildikó közgazdász diplomáját és mérlegképes könyvelői oklevelét a Pénzügy és Számviteli Főiskolán szerezte, európa szakértőként pedig az ELTE Társadalomtudományi karán posztgraduális képzésében végzett. Pályáját a Magyar Nemzeti Bank költségvetési főosztályán kezdte, majd bankon belül az állampapír-forgalmazás területén dolgozott. Ezt követően a Pénzügyminisztérium Nemzeti Program Engedélyező Irodáján pénzügyi és számviteli szakértőként kezdetben az Európai Unió Előcsatlakozási Alapjainak forráselosztásában, majd az Európai Unió Alapjainak hazai bevezetésében működött közre.  2007-től Takarékbank Zrt. kockázatkezelési részlegén dolgozott. 2010-2014 között az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt pénzügyi vezérigazgató helyettesként a cég teljes back- office területét irányította. 2014-től a River Factoring Zrt. igazgatóságának tagja, 2015-től az igazgatóság elnöke.